Patí Català Calafell durà a terme la primera activitat esportiva oficial aquest proper diumenge dia 27 de juny a partir de les 13 hores. Es tracta de la III Regata de Sant Pere, que en les adicions anteriors organitzaven un grup d´amics patinaires, el nucli dels quals són actualment membres de la junta de la nostra entitat.
Fruit d´aquesta evolució ha estat haver triplicat les inscripcions que ja tenim per la regata del diumenge, que a hores d´ara ja passen de la vintena, la majoria de Calafell, a la vegada que els nostres patinaires poden sortir diàriament des de la platja, davant de la confraria, del nostre varador, amb panyol inclòs per guardar veles i altres elements de navegació.
La regata es clourà amb l´entrega de premis i una sardinada per als regatistes i els seus acompanyants.

Quedem a la vostra disposició… hi sou convidats

Més informació.

Ferran Barri, 620 489 332
PATÍ CATALÀ CALAFELL

Deja una respuesta