Primera etapa Es Grau – Fornells marcada pel fort vent de tramuntana

El dia ha començat amb bon vent, però amb el pas de les hores ha començat a bufar la tramuntana i ha començat a pujar la mar fins a arribar a ones de més de 5 metres a la part nord de l’illa de Menorca.

Els deu regatistes provinents de Catalunya, Andalusia i Bèlgica han començat la primera etapa amb il•lusió i ganes de descobrir noves costes.

La sortida ha estat a les 11:30 hores davant de la vila de “Es Grau”. El pailebot Santa Eulàlia, embarcació del segle XIX que acompanya la Volta, i l’embarcació Icària, que va donar la volta al món sota el nom de Fortuna Light, han estat els màxims espectadors d’aquesta primera etapa.

L’etapa s’ha fet en “conserva”, és a dir tota la flota junta per tal de navegar amb més seguretat. La classificació d’aquesta etapa es decidirà demà tot fent una regata d’exhibició al port de Fornells.

Cal destacar que en l’etapa d’avui el regatista belga ha tingut serioses dificultats quan ha arribat al Cap de Favaritx i ha trencat les creuetes del pal. res greu que no puguin reparar en Rafa i el cubano.

Deja una respuesta