Si vols votar per correu ho has de sol.licitar prèviament abans del 24 d’octubre utilitzant el model adjunt. MODEL acompanyant-lo d’una fotocòpia del DNI. Ho pots enviar via FAX a la RFEV: 91 416 45 04.

Recorda que si no ho fas per correu, cal anar a Madrid a votar i això és més difícil.
És molt important exercir el dret a vot. Quants més siguem mes possibilitats d’aconseguir més membres de Catalunya en l’assemblea de la RFEV.

Si desconeixes si estàs o no en el cens d’esportistes, tècnics o jutges, àrbitres i medidors, pots consultar-lo en les llistes exposades en els locals de la Federació Catalana de Vela o envia un e-mail a info@adipav.org amb el teu nom complet i Club al que pertanys i ja farem la consulta i et responem.

Per a dur endavant els nostres projectes esportius, i que ens respectin com a patinaires, Catalunya necessita el màxim pes davant la Real Federación Española de Vela

NO DEIXIS PASSAR L’OCASIÓ!
EL PATÍ A VELA NECESSITA EL TEU VOT!

Deja una respuesta