El passat dissabte 28.11.2009 sobre les 02h30 es va produïr un incendi en la zona de varada del Club Marítim Cubelles. Es van cremar les tres llanxes neumàtiques que el Club fa servir en tasques de salvament i d’escola de vela.

Segons les autoritats, l’incendi va ser provocat i especialment dirigit a aquestes llanxes. Des del Club Marítim Cubelles no aconseguim comprendre qui pot tenir interès en cremar un material que el seu únic objectiu és vetllar per la seguretat al mar. Es com si algú cremés premeditadament una ambulància. Aquestes mateixes llanxes, que han quedat totalment calzinades, van salvar la vida de dos banyistes aquest estiu passat en una operació coordinada amb la Policia Local i els Vigilants de la Platja de Cubelles. Es per això que ens preguntem: Com es pot cremar alguna cosa que salva vides?

Deja una respuesta