Estimats regatistes,

Podeu consultar un horari de les regates i de les activitats socials previstes a Bèlgica a la web:

www.patin.be

Consideracions:

A. DINAR: ( beguda i entrepà) es proporciona gratuïtament als competidors i a l’equip de la regata el dijous, divendres, dissabte i diumenge al migdia (12h00)

B. SOPAR:

a. Divendres 20 h00: Paname Beach Side Wok & Lounge Evening : 50€ per persona. (Sangria, sopar, gelat, vi i cafè inclosos)
LAS PLACES SÓN LIMITADES : reserveu plaça enviant un correu electrònic a: info@patin.be i indiqueu el nombre de persones que hi assistiran.

b. Dissabte 20h30: Moulles Frites en Strandhotel: Gratuït pels competidors i per l’equip de la regata. Els acompanyants hauran de pagar 25€ per persona. Reserveu la vostra plaça el dijous dia 28 d’agost en el moment de les inscripcions pel campionat.

C. La organització no proporciona el sopar del dijous ni del diumenge. És possible sopar al Strandhotel, o en els restaurants veïns, cafès,… Cal que tingueu en compte que a Bélgica la cuina de la majoria dels restaurants tanca després de les 22h00.

c. Les Pre-Inscripcions es tanquen el 25 d’agost. Qui falti per fer la seva pre-iscripció que la faci a la Web www.patin.be el més aviat possible.

Salutacions,

EC Comitee i ADIPAV

Deja una respuesta