fa 10 dies vem estar navegant al Pantà de St. Antoni, amb la família Cunill i altres regatistes de la classe 1 metre (radiocontrol).
vem tenir dos dies collonuts, amb vent del sudoest de força 2-3, arribant fins a F4 cap a la tarda. com era previsible, el vent és ratxejat, si bé les ratxes són prou llargues i estables, i molt fàcils de veure venir. les distàncies, com es pot veure en les fotos, són molt aptes per a fer-hi regates i fins i tot una travessa d´extrem a extrem .. 8 km !
el dissabte a la tarda, el vent va girar 180º amb una intensitat de F4-5 i pujant mentre es feia de nit. no és que sigui el més habitual però sí prou comú. Llàstima que ja haviem plegat.

el problema més gran que podem tenir és la manca d´aigua, que aquest any va camí de fulminar tots el rècords negatius. l´alicient però pot ser veure emergir el poble de St. Antoni, que ningú recorda haver vist mai .. ja veurem què passa.

us adjuntem un parell de fotos, i un enllaç a l´album de fotos personal

Album Personal

m´he oblidat d´incloure un enllaç curiós:

Pantà

reserveu-vos el pont de la Diada,
a reveure,

Deja una respuesta