Avui ha tingut inici la International ADIPAV CUP, una de les regates més emblemàtiques de tot el calendari. S’ubica en aigües de Torredembarra i consisteix en la realització de 6 proves al llarg de dos caps de setmana.

Al inici de la primera cenyida els regatistes han sortit a navegar amb vent de terral, després s’ha quedat el mar en calma durant hora i mitja fins que ha pujat el vent de garbí. Més tard el vent ha rolat a migjorn, cosa que ha fet necessari que el vaixell comitè dugués a terme un canvi de recorregut. Alguns patinaires no han estat conscients d’aquest canvi i això ha propiciat que hi haguessin variacions en les posicions.

La primera màniga ha finalitzat amb 12 o 13 nusos de xaloc i ha donat com a classificats a Xavi Roca (Xangó) , del CN Sitges, Guillermo Cañardo (Bandarra), de CVPLL i Quim Esteba (Merlot), CN Tamariu.

La segona regata ha començat tot just de finalitzar la primera, i amb les mateixes condicions climatològiques. El vent ha anat afluixant progressivament fins als 6 nusos però ha deixat al seu pas una mar relativament picada. Quim Esteba ha liderat pràcticament tota aquesta segona regata i ha obtingut el primer lloc. El segon ha estat Xavier González (Bito) del CM Masnou, i el tercer l’ha protagonitzat Yannick Márquez (Erasmus), del CN Sitges.

Pel que fa a la categoria junior ha quedat primer de la primera regata Toni Rosiñol, de CVPLL, segona Claudia Echevarría, seguida Claudia Puig, del CN Sitges. La segona prova l’ha liderat Oriol Puig, del CN Sitges, seguit de Claudia Puig i Diego Aznar.

Deja una respuesta