Seguim en aigües de Torredembarra, on avui, dia 26 d’octubre, ha tingut lloc la segona jornada de la INTERNATIONAL ADIPAV CUP.

La regata ha començat amb vent de garbí d’entre 9 i 12 nusos, emmarcat per un sol espectacular.

Els regatistes no han tingut masses dificultats per superar aquesta prova que ha finalitzat sense incidents atorgant el primer lloc a Anna Pujol (Vol de nit), del CN Masnou, seguida de Ferran Bofill (Ratxa), i de Quim Esteba (Merlot).

La jornada d’avui deixa la classificació general de la següent manera: Quim Esteba va primer, seguit de Yannick Márquez i d’Anna Pujol.

Pel que fa a la segona categoria sènior Gerard Delmàs (Bigben) va en primera posició, seguit de José Ramon (Matrix) i Josep Maria Arnau (Avant).

En la categoria júnior s’ha alçat amb el primer lloc Oriol Mahiques (Alf) del CN Sitges, el segon lloc ha estat per Claudia Puig (Nomename), seguida d’Àlex García (Akira).
Els fets col·loquen en la primera posició de la general a Claudia Puig, a Toni Rosiñol en segon lloc i a Íñigo Puig en tercer.

Un cop acabada la regata tota la flota patinaire ha estat convidada a degustar una escudella barrejada oferta pel Club Marítim Torredembarra. Després del sobretaula els regatistes s’han anat acomiadant progressivament.

El pròxim encontre serà el cap de setmana vinent, moment en que es duran a terme les tres proves restants necessàries per tancar el campionat., i es galardonaran els campions finals.

Deja una respuesta