El CN de Sitges es complau en anunciar la 4ª edició del Trofeu VOLVO AUTO-SAENZ 2005 (nivell 2).

Dades: 22 i 23 d’octubre

La inscripció es gratuïta

El plaç de la inscripció finalitzarà el dia 22 d’octubre a les 12:00 hores.

Les Instruccions de Regata es podran retirar a partir de les 11h del dia 22 d’octubre.

Al finalitzar la regata es prepararà una «gran botifarrada» per a tots els participants (…la cerveceta també estarà inclosa).

Com sempre sereu benvinguts , us esperem a tots, des de els de Tarragona (Platja Llarga, Altafulla, Torredembarra, etc) fins als de Girona (Sant Antoni, Lloret de Mar, etc) passant per tots els de Barcelona.

Aquesta es l’ultima regata de Nivell 2 de la temporada i el rànquing encara pot patir modificacions: uns tindran que defendre el lloc aconseguit aquest any, altres tindran que atacar para intentar avançar algun lloc en la classificació, altres, simplement, voldran gaudir de les privilegiades condicions meteorològiques de Sitges en aquesta època de l’any (sempre i quan no arribi un temporal de aquells de llevant).

Us animo a tots a participar-hi, tant a la regata com a la barbacoa (regatistes i acompanyants) que s´organitzarà el dissabte i el diumenge desprès de les proves, amb botifarres, pa amb tomàquet i bon vi.

Per tal de que la participació sigui màxima, el club esta disposat a organitzar un servei de «cangur» gratuït per a totes aquelles famílies, mares i/o pares que desitgin fer-se a la mar. L´únic que demanem es que es notifiqui (abans del proper dimecres dia 19) l´ús d´aquest servei per poder organitzar-ho el millor possible.

Deja una respuesta