El passat dia 5 d´octubre en el si de la junta directiva de la Real Federació Espanyola de Vela, el nostre president Gerard Esteva, va defensar la necessitat de atorgar a la classe Patí a Vela Júnior el primer Campionat oficial d´Espanya.

No era una decisió fàcil, ja que com molts sabreu, per tal de que atorguin un campionat d´Espanya a qualsevol classe, ha d´haver-hi un mínim de 5 autonòmiques que el reconeguin, i que a mes facin campionat oficial autonòmic de la classe en qüestió.

La realitat es doncs, que desprès d´una llarga negociació, i de defensa d’aquesta opció, i defensant la conveniència de tenir un campionat d´espanya reconegut oficialment, es va aconseguir aprovar per la junta directiva de la RFEV.

Es va acordar també que de moment s´intentarà que el Campionat d´Espanya de Patí a Vela Júnior, coincideixi amb el del sènior, fet que aquest any, i si la FCV dona el seu aval, el campionat d´Espanya de Patí a Vela serà Sènior i Júnior. ( especificar que els camps de regates també seran diferents )

Es doncs un moment molt important per a la classe, Patí a Vela, ja que el fill del patí ( el júnior) , no només podrà estar al nivell del pare ( sènior ), sinó que gaudirà del mateix reconeixement a nivell de la RFEV.

Cal destacar la gran feina feta per aconseguir aquest objectiu.

El dimecres dia 5 d´octubre va ser un gran dia per la classe.

ADIPAV

Deja una respuesta