Jaume Llobet , del Club de Mar de Sitges, s’imposa en la Regata Classificatòria de la IV Volta a Menorca.

Aquest cap de setmana (5-6.MAIG) el Club de Mar de Sitges ha organitzat la Regata Classificatòria de la IV Volta Menorca per la classe patí de vela. Han participat 20 patins, 12 de primera categoria i 8 de segona.

Dissabte, va començar la primera prova amb un fort vent de garbí (5 Bf), que va anar baixant fins a 4Bf. En Jaume Llobet va dominar ambdues proves amb comoditat, deixant per darrera a Íñigo Puig i Xavi Roca que quedaven empatats a punts.

Diumenge, també amb 2 proves programades, es va establir un vent de llevant de 4 Bf que es va mantenir amb alguna baixada puntual durant tota la jornada. En Jaume Llobet va tornar a guanyar una de les proves, assegurant el primer lloc absolut de la classificació, mentre a l’altra s’imposava en Xavi Roca que quedava en segona posició general. El tercer lloc va ser per Íñigo Puig que va tenir una excel·lent regularitat en els llocs capdavanters. El Club de Mar de Sitges i el seu equip de regates celebren aquests tres podis dels seus components.

En segona categoria la general ha quedat de la següent manera: primer Gianni Rigiero (Club Natació Barcelona), segón Alfonso Clavero (també del Club de Mar de Sitges), i tercer Marcos Comamala (Club Nàutic de Sitges).

La Volta a Menorca en patí de vela celebra aquest any la seva quarta edició. Des de l’any 2006, que va ser la primera edició, es repeteix bianualment. L’èxit de les edicions passades i el nombre limitat de places per participar-hi fan que la regata classificatòria estigui força disputada. En aquesta edició hi havia 7 places pels millors classificats en la regata als que s’afegiran un andalús, un valencià i un belga per completar el nombre de 10 participants a la Volta.

Els 7 classificats de de la territorial catalana són:
1- Jaume Llobet (C MAR Sitges)
2- Xavi Roca(C MAR Sitges)
3- Iñigo Puig (C MAR Sitges)
4- Guillermo Cañardo (C V Platja Llarga)
5- Gerard Delmàs (C MAR Vilanova)
6- Jordi Bhar ( C N Tamariu)
7- Jordi Maré (C N Sitges)

S’adjunta la classificació

Deja una respuesta