Joan Comajuncosa ha estat premiat en la dècima edició dels Premis d’Honor per la seva trajectòria esportiva en el món de la vela catalana. També ha estat un molt bon gestor de la nostra classe des de la secretaries nacionals i territorials, així com des de la presidència de l’ADIPAV. En l’actualitat, a més de ser un patinaire en actiu amb base a Barcelona, forma part de la junta de l’ADIPAV com a vocal d’història del patí de vela.

 

Comunicat oficial

En fitxer adjunt (pdf) els facilitem la relació facilitada pel jurat dels X Premis d’Honor, guardons que anualment lliura l’esportiu digital www.esportcatala.cat amb el patrocini de la Fundació Privada Esport Català, entre els que s’hi troben persones o entitats vinculades a la seva federació.

El lliurament dels esmentats guardons tindrà lloc el 28 de gener a l’Hotel Don Cándido de Terrassa en el decurs d’un sopar que començarà a les vuit del vespre.

Pròximament els facilitarem més informació sobre l’acte.

Gràcies per la seva atenció. Salutacions.

Josep M. Balmaña
Organització X Premis d’Honor
FUNDACIÓ ESPORT CATALÀ
Casp, 21 2n 2a
08010 Barcelona
xpremis@esportcatala.cat

 

Deja una respuesta