Finalitza la Copa d´Espanya de patí , amb vents bastant irregulars tots els dies.

El guanyador indiscutible amb un segon,un tercer i un sisè lloc en les mànigues realitzades ha estat Joaquim Esteba del CN Tamariu , seguit per Carlos Crespo, Joaquim Roig, i Marc Gratacón del CN Badalona , en 5ª lloc va entrar Jordi Sabater del CV ST Antoni .

En segona Va quedar primer classificat Gerard Delmas del CN Vilanova el segon lloc per a Jaume Bellera de St Antoni i terceo Jose R. Ferrer del CN Cubelles.

El premi veterà de primera també per a Carles Crespo,el de segona per a Oriol Puig de CN Sitges , el premi femina per a Mª Antonia González i el primer classificat social ho va aconseguir Juan Carlos Camp.

Cal comentar que el Primer classificat de Segona categoria passarà a primera categoria, des d´aqui felicitem al Gerard Delmas!

També es de justicia felicitar el campió indiscutible de la classe patí de l´ultim any el Joaquim Esteba, amb un palmares mes que impresionant (Campió de catalunya absolut, campió de la Copa Esp absolut i Campió d´Europa absolut) s´ha guanyat un nom al costat de figures com Jordi Lamarca i Oriol Castellà.

Felicitats.

Classificació Final

Deja una respuesta