Ahir prop de les 13:45 hores començava l’última prova prevista del Campionat de Catalunya de Patí a Vela. Quasi noranta participants de primera i segona categoria sortiren a la mar tan bon punt van aparèixer les primeres ràfegues de vent.

Degut que el vent va anar minvant al llarg de la regata i va passar a ser de força 1, el comitè de regates va decidir retallar la prova, de tal manera que a les 14:45 hores la flota patinaire tocava terra.

Quim Esteba, del CN Tamariu es va proclamar campió absolut, seguit de Carles Crespo, del CN Badalona, qui ha estat el seu gran rival al llarg de tot el campionat. La tercera posició va ser per Peco Mulet, també del CN Badalona.

Pel que fa a la segona categoria, Gabriel Rosiñol, del CVPLL, assolí la primera posició, essent un dels regatistes més joves de la flota, seguit de Pere Crespo, del CN Badalona, i de Rafael Cos, del CN Badalona.

Un cop finalitzada la regata el conjunt de la flota gaudí d’un suculent dinar organitzat pel CN Castelldefels i més tard es procedí a fer l’entrega de premis.

El president de la Federació Catalana de Vela, el Sr. Gerard Esteva, i el vicepresident, el Sr. Antoni Colom, assistiren a l’entrega de premis juntament amb l’alcaldessa en funcions i altres personalitats.

Adjuntem classificacions:

Classificació 1ra Categoria

Classificació 2na Categoria

Deja una respuesta