Després d’un cap de setmana marcat per les condicions meteorològiques, Jordi Bahr, regatista del Club Nàutic Tamariu, es va proclamar vencedor de la tercera edició del Trofeu Club Nàutic Tamariu, celebrat aquest cap de setmana.

El trofeu va començar dissabte, en què la manca de vent va ser protagonista i va obligar a la majoria de participants a retirar-se. Dels 29 inscrits en la prova, 26 van sortir a navegar però només Jordi Bahr va finalitzar la regata. Segons Bahr, “va ser una llàstima que hi hagués tan poc vent, perquè l’aigua de Tamariu és fantàstica per navegar”. Sobre el fet d’haver estat l’únic en acabar la primera prova, Bahr ho va atribuir a la sort. “No acostuma a passar, la sort no juga cap paper en aquest esport, i menys en un dia de tan poc vent com dissabte”.

La jornada de diumenge, durant la segona prova del trofeu, va tenir el vent altra vegada com a protagonista, però per circumstàncies ben diferents. El vent va arribar a bufar a una velocitat d’entre 16 i 20 nusos, molt diferent al dia anterior, i va provocar que molts participants no sortissin a navegar i que pocs acabessin la prova. Dels 29 inscrits, només 18 van atrevir-se a començar la regata, i 12 van aconseguir acabar la prova.

El fort vent de diumenge va fer que algunes embarcacions patissin alguns incidents, com alguna vela que es va sortir del pal, algun pal trencat i més d’una embarcació patint per no bolcar. Els regatistes van agrair la tasca i el suport del cos de salvament de la regata, que va haver de remolcar alguna embarcació i va estar pendent de qualsevol incidència.

Després de dues hores de regata, Jordi Sabater, del Vela Sant Antoni, arribava a la meta com a vencedor de la segona prova. Minuts després, arribaven Joaquim Roig, del Club Natació Badalona, i Josep Maria Ferrer, del club Nàutic Masnou. Però el fet que cap d’ells finalitzés la prova del dia anterior va fer que tot quedés en mans de Jordi Bahr, l’únic en finalitzar la primera prova del trofeu. Bahr, malgrat trencar una peça del pal durant la regata, va aconseguir ser del 12 que van acabar la segona prova, i això el va fer vencedor del III Trofeu Club Nàutic Tamariu.

Al lliurament de premis, l’Agència Corredor Mató va regalar al guanyador un val per gaudir d´un cap de setmana a una de les seves viles, Aerolite Sails va sortejar dues mitjes veles, dues fundes de patí i dues escotes de competició, Avantgarde va sortejar uns gravats amb motius gaudinians i Disvent va sortejar una emisora portàtil VHF marí.

Per veure la classificació entreu:

  • MES INFO
  • Premsa Regata Tamariu:
  • + premsa
  • + Premsa

  • Deja una respuesta