Jordi Sabater és el nou campió d’Europa de Patí a Vela. Després de 4 proves el Jordiet s’imposà davant l’actual campió de Catalunya, Oriol Castellà, i de Ramon Calero, segon i tercer classificat respectivament.

El campionat va finalitzar ahir diumenge després de tres dies de regata, moltes activitats paral.leles, i una exitosa participació compresa per 73 patinaires provinents de molts i diversos clubs nàutics d’arreu d’Europa.

La metereologia es va comportar, i malgrat que el primer dia de competició es va haver d’anul.lar la prova per mancança de vent, dissabte i diumenge vàrem poder gaudir d’un llevant excepcional a la costa sitgetana.

El campionat va finalitzar amb l’acte d’entrega de premis al mateix Club de Mar al que van assistir l’alcalde de Sitges, el sr.Jordi Baijet, el president de la Federació Catalana de Vela, sr.Segismond Obradors, el president de l’ADIPAV, sr.Gerard Esteva, i els regidors d’esports i de platges, sr. Paco Merlo i sr. Josep Orriols.

Allí tots el regatistes van poder felicitar l’actual campió i a l’hora acomiadar l’equip organitzador d’aquesta Copa d’Europa que després de molts mesos de feina i reunions finalitzaven l’esdeveniment esportiu amb una valoració molt positiva.

Deja una respuesta