Va acabar la 10ª edició de la Lliga d´Hivern el dissabte passat, amb un comiat brutal, amb molt mar i vents rondant els 22 nusos.

Juanlu de nou es mostrava intractable, vencent en ambdues proves i proclamant-se campió de la Lliga. Chiri, amb dos segons s´aupaba a la tercera plaça de la general per darrere de Calero, qui es retirava just en l´arribada de la primera prova i no sortia en la segona. Climent s´havia de conformar amb la 4ª plaça de la general després de la seva 6º i 4º de la jornada i Paco finalitzava 5º en la general fent dues 3º en aquesta jornada.

En la categoria A2 es portava el gat a l´aigua Enrique, secundat per Joaquín en avantatjar en tan sols un punt a Tato.

En la categoria B sense sobresalts, sent Álvaro Ortiz qui acompanyava al vencedor Carlos Roldán.

Más información

Deja una respuesta