Aquest cap de setmana s´ha celebrat en aigües de Lloret de Mar la International ADIPAV Cup – XXXVI Gran Premi Costa Brava, organitzat pel Club Nàutic de Lloret. El vent ha acompanyat als participants: 18 nusos divendres i 14 nusos dissabte. L´organització en terra i en mar excel·lent. La disposició de les balises ha permès seguir la regata des de la platja, fet que els acompanyants han aplaudit.

En Xavi Roca (C.N.Sitges) s´ha imposat guanyant les 3 proves del campionat, en la classificació el segueixen empatats a punts en Joaquim Esteba (C.N.Tamariu) i en Victor Depoorter (C.V.Sant Antoni), quedant segon en Quim per tenir un millor resultat la darrera prova. En segones domini del francès Jacques Guibert, que passa a primera categoria, seguit de Guillermo ferrer (C.N.Masnou) i Javier Orós (C.N.Sitges). El primer classificat veterà ha estat José Mª Ferrer (C.N.Masnou); el primer màster: Joaquim Esteba; i la primera fèmina: Anna Pujol (C.N.Masnou).

Adjuntem les classificacions.

Deja una respuesta