El passat cap de setmana es va celebrar en aigües de la Costa Daurada el 3º Desafio Torredembarra/Altafulla/Platja Llarga.

El Desafiament naixia a la tardor del any 2003. Partint d’una idea de Ramón F. De Montagut els comodors del C.M.Torredembarra, C.M.Altafulla i C.V.Platja Llarga van fer un primer esbós del que seria aquesta regata. La idea era senzilla,el tres clubs es reptaven en dues proves (bàsicament travessies) per guanyar un únic premi: una safata de plata en la que es gravarien el noms del club guanyador de cada any. Puntuaven els cinc millor classificats de cada club, i havia de ser poc complicada per atreure a aquells navegants que normalment no sortien en regata.

Ja el primer any va demostrar ser un èxit, amb mes participació que en qualsevol altre regata de la zona.

El segon any el Desafiament va assolir la seva maduresa i van començar las sorpreses: Altafulla va guanyar la regata emportant-se la safata, i deixant als de Torredembarra amb cara de tonto.

Aquest any amb una estupenda organització per part de Altafulla i 36 participants, hem fet llargues cenyides, enormes empopades i trepidants travessos, posant a proba les nostres habilitats i tàctiques de equip (je, je). Torredembarra a recuperat la safata i es compromet a organitzar, millor si cap, el Desafiament del any que ve.

Curiosament, el guanyador individual de aquest any ha estat Guillermo Cañardo del C.V. Platja Llarga, que ja esta entrenant als seus nois per optar a la victòria el proper any.

1º Class. Guillermo Cañardo C.V. Platja Llarga
2º Class. Carlos García Motta C.M.Torredembarra
3º Class. Ramón F. De Montagut C.M.Altafulla

Deja una respuesta