A finals de l´any 2006 vàrem iniciar el procés de normalització dels nostres fitxers informàtics d´acord amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal. Es per això que…

US COMUNIQUEM

L´ADIPAV garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen en aquesta WEB o per qualsevol altre via, així com la implementació de les mesures d’ordre tècnic i organitzatiu, que garanteixen la seguretat de les mateixes en funció de la seva tipologia, a fi d’evitar, en la mesura del que sigui possible, la seva alteració, pèrdua o tractament i ús o accés no autoritzat.
Les dades que ens facilites a través d’aquesta WEB seran introduïdes en el fitxer d´ASSOCIATS inscrit a la Agencia Española de Protección de Datos. Les teves dades podran ser cedides a tercers únicament pel compliment d’obligacions legalment establertes. En qualsevol cas, i en compliment del que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, pots, en tot moment, exercir els teus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-se, per escrit, a l´ADIPAV amb domicili a PORT OLÍMPIC Escullera Poblenou, s/n –08005 Barcelona, indicant clarament en l’assumpte: «Tutela de drets LOPD”.

JUNTA DIRECTIVA, Comitè Informàtic. FEBRER 2007.

Deja una respuesta