Lloret i Tamariu s’afegeixen al circuit SPAIN TIR

Ahir a la nit, en el marc del sopar de la nit de la vela, a l’hotel Joan Carles I es varen celebrar les firmes dels contractes amb els clubs:
– Club Nàutic Lloret amb el seu president Joaquim Garcia Castany
– Club Nàutic Tamariu amb el seu President Joan Miralles i Comodor Joaquim Esteba.

La regata del Club Nàutic Tamariu serà el 17 i 18 de Maig i serà la proba definitiva abans de començar el Campionat de Catalunya, com tots els regatistes saben, aquest club acull ja la quarta edició de la regata Trofeu Tamariu, i sempre ofereixen molt bona organització tan a terra com a mar, pel que fa a l’entorn no pot ser mes idoni i tots els que alguna vegada hi hem participat ho recordem amb molt d’efecte.

La Regata del Club nàutic Lloret 14 i 15 de juny ha de ser un èxit de participació perquè la organització que aquest club fa tan a mar com sobretot a terra es extraordinària, i a mes es la proba mes important del mes de juny, passat ja el campionat de Catalunya i sent prova trampolí per anar a Menorca i a Càdiz al Campionat D’Espanya.

Pel que fa al Circuit ADIPAV, aquest clubs rebrà cadascú una subvenció de 500 euros. Més altres col•laboracions com el servei de premsa, atenció al soci…

Esperem veure-us-hi a tots!

ADIPAV

Deja una respuesta