Albert Batllería, capità de l´embarcació “Milú”, es posiciona avui com a segon classificat d´aquesta etapa, i com guanyador de la classificació general, seguit per Xavier Roca, patró de “Xangó” que ostenta el primer lloc en aquesta prova, i el segon de la general. En tercer lloc, Jordi Sabater a les mans de Jordiet

Finalitza la Internacional Patin Sailing Cup, en una jornada assolellada, amb un vent de Garbí que ha anat augmentant en intensitat de 3 a finalment 8 nusos, en una recta final molt disputada que ha fet les delícies dels regatistas.

Nou han estat els premiats en aquesta singular competició: 3 de categoria Sèniors, (Albert Batllería, Xavier Roca i Jordi Sabater) 3 de categoria de segona ( Albert Vizmanos ( que passa a primera categoria), Victor Depoorter i Alfonso Clavero) i 3 de categoria Junior ( Oriol Mahiques, Judit Vazquez i Biel Rossinyol).

El pailebote Santa Eulalia, ha escortat als regatistas juntament amb el Icaria, embarcació de 62 peus, ex imatge de Fortuna Light que va donar la volta al món en el 86 i que ara és el vaixell escola de la Base Nàutica Municipal de la Mar Bella.

El bon temps ha animat a molts barcelonins a contemplar aquest esdeveniment esportiu des de la platge de la Mar Bella, on s´han aglomerat al voltant de 500 persones per a presenciar en directe el començament de la regata.

Familiars de Jack Vidal juntament amb part de l´organització, han repartit els premis, acomiadant-se així tots els participants fins a la pròxima regata, i dient adéu a aquesta singular competició: internacional, solidària i commemorativa.

Feu la vostre valoració a l´enquesta de la web!

Deja una respuesta