Després d’un cap de setmana intens en el que s’han fet quatre proves, dues el dissabte i dues diumenge, el resultat del campionat a nivell pòdium ha quedat de la següent manera,

1r Miquel Llargues
2n Víctor Aguiar
3r David Casanovas

Cal dir que els tres primers estaven molt renyits de punts, i que no ha sigut fins a l’ultima regata ( que ja ha pujat mes el vent ) que Miquel Llargues ha pasta a Víctor Aguiar, que avui a la primera prova ha fet un primer i a la segona un tercer.

En categoria Aleví, Aguiar ha quedat primer mentre que Oriol Mahiques ha fet la segona posició.

Hi ha hagut un total de 25 participants de variïs Clubs, entre Masnou, Cubelles, Sitges, Torredenbarra, Altafulla ( que era la primera vegada que aquest club participava en un campionat de Júnior) El Club Marítim de Cubelles ha portat una organització extraordinària, molt professional i tots estaven molt contents amb el campionat, en com s’ha organitzat i amb l’ambient que hi ha hagut. L’ADIPAV ha regalat a tots els participants unes licres amb el nostre logo, que ja les anirem veient pels clubs i a més hem gravat la regata amb vídeo, que durant el saló nàutic es podrà veure així com adquirir exemplars.

FOTOS

ADIPAV.

Deja una respuesta