La regatista olímpica, Mònica Azón, és des d’aquest mes de juny la nova directora esportiva del Club Nàutic El Masnou.
Els seus principals objectius seran promocionar la pràctica de la vela desde l´Escola de Vela del C.N. Masnou en tots els seus nivells així com treballar pel desenvolupament de les flotes del club i organtizar regates i campionats, sabem positivament el coneixement que té de primera mà de la classe patí a vela que segur ajudarà al seu desenvolupament, el seu currículum esportiu és va iniciar l’any 1989 guanyant el Campionat d’Espanya en la Classe 420, en les tres categories de juvenil, fèmina i absoluta, i que inclou dos Campionats del Món (2002 i 2006) i un Campionat d’Europa en la Classe Yngling, entre altres èxits esportius. La seva darrera participació en el màxim nivell de la competició va ser als Jocs Olímpics Beijing 2008.

Desde l´Adipav li desitgem molta sort en el nou càrrec i l´animem a seguir promocionant tant el patí sènior com el júnior.

Deja una respuesta