L´empresari Enrique Puig, conseller delegat de la firma de cosmètics i perfums Puig, president del Real Club Nàutic de barcelona i president del Saló Nàutic Internacional de Barcelona, va morir ahir als 68 anys a Sevilla.

Fonts de l´empresa catalana, una de les de més projecció internacional en el seu sector, han confirmat la mort ahir a la nit de l´empresari en un hotel de la capital andalusa, on va assistir per participar en la presentació de l´edició espanyola de la revista Vanity Fair.

A més de conseller delegat d´Antonio Puig SA, Enrique Puig era un empresari molt conegut per la seva tasca de promoció de la vela, cosa que l´havia portat a presidir el Saló Nàutic Internacional de Barcelona i a ser una de les figures importants de la Copa del Rei de vela.

Enrique Puig era el petit de quatre germans i el responsable de Perfumes Puig, que forma part del hòlding Puig Beauty & Fashion Group, que actualment dirigeix un nebot seu.

L´empresa de Puig patrocina el veler Azur de Puig, en què va arribar a competir la infanta Cristina.

A la classe patí sempre ens havia tingut en concideració, cedint espais en el Saló.

Que descansi en pau.

Deja una respuesta