Arrenca en les aigües de la Mar Bella la Internacional
Patin Sailing Cup

Jordi Sabater, patró de l´embarcació “Jordiet”, lidera la taula de classificacions en aquesta primera etapa de la Internacional Patin Sailing Cup, regata de patins catalans organitzada per ADIPAV i la Base Nàutica Municipal de la Mar Bella de Barcelona

Avui ha tingut lloc la primera fase d´aquesta singular competició de patins catalans, que uneix objectius tan dispars com són, l´esportiu, el social i commemoratiu. La regata, que es disputarà fins a aquest diumenge, ha contat avui amb uns convidats d´excepció, els joves de l´Associació ACIDH (Associació Catalana d´Integració i Desenvolupament Humà), que han gaudit d´una jornada molt diferent, amb una divertida sortida al mar en canoa i la visita al Pailebote Santa Eulalia, vaixell almirall del Museu Maritim de Barcelona, col•laborador excepcional en aquest esdeveniment.

La competició ha començat avui amb gairebé dues hores de retard, a causa de la irregularitat i falta de vent. A pesar de les vicissituds meteorològiques, els “patinaires” han pogut concloure el triangle olímpic, de 6 milles nàutiques, resultant d´aquesta manera la classificació: Jordi Sabater en primer lloc amb la seva embarcació Jordiet, en segon lloc Quim Esteba, capità de Merlot, i en tercera posició Albert Batlleria, patró de Milú.

Deja una respuesta