Barcelona
Vela, patí a vela

Jornada assolellada en l’equador de la Internacional Patin Sailing Cup

Albert Batllería, patró de l’embarcació “Milú”, lidera amb ampli avantatge sobre la resta dels participants aquesta segona etapa de la Internacional Patin Sailing Cup, competició de patins catalans organitzada per ADIPAV i la Basi Nàutica Municipal de la Mar Bella de Barcelona

A pesar d’haver gaudit avui d’una jornada assolellada, gairebé de estiu, la inestabilitat del vent, tant en adreça com en intensitat, ha fet retardar la sortida una hora. Ratxes de vent de terra, de diferent força, de 3-4 a 15-20 nusos, han dificultat el camp de regates.

Avui ha tingut lloc la fase equador d’aquesta singular competició de patins catalans, que uneix objectius tan dispars com són, d’esportiu, el social i commemoratiu. La ultima jornada, que es disputarà demà, rebrà a un convidat d’excepció, el pailebot Santa Eulàlia, que escortarà als regatistes juntament amb el Icaria, embarcació de 62 peus, ex imatge de Fortuna Light que va donar la volta al món en el 86 i que ara és el vaixell escola de la Base Nàutica Municipal de la Mar Bella.

A pesar de les vicissituds meteorològiques, els “patinaries” han pogut concloure el triangle olímpic, de 6 milles nàutiques, resultant d’aquesta manera la classificació: Albert Batllería en primer lloc amb la seva embarcació Milú, en segon lloc Jaume Llobet, capità de Llop, i en tercera posició Xavier Roca, patró de Xangó.

Dades d’interès:

– El Icaria i altres embarcacions estaran a la disposició dels mitjans de comunicació per a la premsa així com les instal.lacions de la Base Nàutica Municipal de Barcelona

Deja una respuesta