Queden pocs dies per al campionat de Catalunya 2010 de patí a vela en el C.M.Torredembarra. Des de la secretaria territorial volem recordar-vos temes importants i informar-vos de novetats i procediments:

Nombres de vela i de patí

1) El nombre de construcció de l´embarcació, amb una altura mínima de 100 mm., es marcarà en les amures exteriors dels flotadors, en la vertical de la bancada de proa.
2) El nombre de vela d´un PV serà igual al seu nombre de construcció, tret que el propietari o patró sigui un associat que posseeixi un nombre de vela específic. Els nombres específics són de 3 dígits.
NOTA SOBRE EL PUNT 2: Podeu fer efectiva la taxa pel nombre de vela propi en el moment de fer la inscripció: 20€ per 1 any, 100€ per 6 anys.

Targeta de la classe

Per a poder inscriure´s és necessari estar al corrent dels drets de la classe (antiga targeta de l´ADIPAV). Aquells que no estiguin al corrent de pagament podran presentar el formulari adjunt emplenat. La quota es farà efectiva per rebut bancari.

Classificació de veterans

La classificació per al campionat de veterans s´obtindrà de la primera prova de cadascun dels dies. No obstant això es mantindrà la seva classificació general de les 6 proves. Aquesta mesura va ser acordada per la junta de l´ADIPAV per a fer més atractiva la participació als veterans.

Segellat de material

Se segelleran un màxim de 2 veles, encara que és possible substituir aquest tràmit si es disposa de nombre de sèrie (nou reglament).

Participació d´esportistes júnior

La condició de júnior a efectes de la classe ve determinada per l´edat, no per la classe (sénior/júnior) en la que competeixin. Això significa que no hi ha cap limitació als esportistes júnior ni han de tramitar la targeta sénior per a participar en el campionat de Catalunya de patí a vela.

Bona sort, i que guanyi el millor.

Xavi ROCA

Secretari Territorial Patí de Vela
FCV

Deja una respuesta