DILLUNS, 21/05/2007 – 14:00h
El badaloní Joaquim Roig guanya el Gran Premi Badalona de Patí de Vela
La baixada del vent durant la primera prova afecta la classificació general
El Gran Premi Badalona de Patí de Vela d’aquest any va estar marcat per la baixada de vent de la prova del dissabte, que va provocar que només quatre regatistes de més d’una quinzena acabessin dins el límit de temps de la regata. Lluís Izquierdo (CN Sitges), Ramon Huertas (CN Masnou), Marc Gratacòs (CN Badalona), i Joaquim Roig (CN Badalona) van ser els únics classificats a la primera prova i es van jugar la victoria a la prova del diumenge.

El límit de temps s’estableix a trenta minuts a partir de l’arribada del primer classificat.

La prova del diumenge, amb un vent de Llevant força 2, va ser dominada clarament per Pau Gratacòs (CN Badalona). L’interés però, es centrava en la classificació general. Després d’una prova molt disputada i on el vent va anar pujant a poc a poc d’intensitat, Joaquim Roig s’imposava a la línia d’arribada a Marc Gratacòs. Cal destacar també la victòria en segona categoria del també badaloní Peco Mulet, després d’un segon lloc a la prova del diumenge. Així doncs bon paper dels regatistes badalonins.

Classificació final: 1- Joaquim Roig (CN Badalona); 2- Marc Gratacòs (CN Badalona); 3- Lluís Izquierdo (CN Sitges), 4- Ramon Huertas (CN Masnou); 5- Pau Gratacòs (CN Badalona)

Mes Info
Fotos

Deja una respuesta