La federació catalana de vela proposa a l´assemblea suspendre indefinidament el reglament de classe patí, per crear-ne un ella i anul·lar així la sobirania de la classe patí a vela.

En el document adjunt trobareu un certificat que el gerent de la federació va redactar ahir quan un membre de l´assemblea de la FCV li va demanar la documentació sobre el punt numero 8 de la convocatòria que era: ratificació de l´acord de la junta directiva de la FCV sobre la classe patí a vela.
Estranyament no tenien la documentació preparada, i varen estar mes de 30 minuts per redactar aquest document que us adjuntem.

Creiem que es un atac en tota regle, a la dignitat de la classe, a les persones que formem, i creiem que a mes portar-ho amb aquest secretisme, sense comunicar res a ningú, i avisant 13 dies abans de que es celebri l´assemblea es una manera de fer poc transparent.

Aquest escrit es una atac a la classe patí a vela en general, tant aquells que creuen en la fibra com els que creuen en la fusta, la federació ja ha passat aquest grau de discussió i esta proposant una cosa molt i molt greu, suspendre les institucions del patí i el seu reglament!

Això ens recorda als comentaris del Fraga quan amenaçava amb la suspensió de l´autonomia catalana, o del país basc, però com a mínim, aquest li paraven els peus els seus companys de partit, sembla que els de la federació no tenen aquesta sort, i en conseqüència els federats tenim una desgracia.

Davant aquesta nova situació, ja ens hem posat en mans d´advocats per defensar els nostres drets.

Cal per tant intentar de totes totes convèncer el presidents dels clubs perquè votin en contra d´aquesta proposta, i posteriorment analitzar la situació, perquè quan algú s’atreveix a actuar d´aquesta manera, trepitjant el respecte, la dignitat, saltant-se el principis democràtics i intentant anul·lar l´autonomia d´una classe, no es mereix governar.

ja us anirem informant
ADIPAV

Deja una respuesta