La previsió climatològica avançava vent i pluja a dojo per ahir, últim dia de la Copa d’Europa celebrada a Sant Antoni. Tot i així prop dels 50 patinaires van alçar-se a la mar disposats a donar-ho tot per mantenir o millorar la seva posició a la classificació.

La primera prova, com era d’esperar, va ser molt dura pels patinaires ja que el fred i el vent intens es van fer presents al llarg de tot el recorregut. El comitè de regates va prendre la decisió de suspendre la segona prova donades les males condicions. Així el campionat finalitzaria amb 5 proves.

Oriol Castellà, del CN Sitges, va repetir una primera posició que, juntament amb els altres tres primers i un segon que havia fet els anteriors dies, el va proclamar campió absolut de la Copa d’Europa.

El segon lloc va ser per Quim Esteba, del CN Tamariu, i el tercer lloc per Adrià Gabarró, del CV Sant Antoni.

En categoria júnior, Oriol Mahiques, del CN Sitges, també va repetir un primer lloc després d’haver liderat amb clara diferència tot el campionat, per la qual cosa es converteix en campió de la Copa d’Europa en la seva categoria.
El segueixen en segon lloc Toni Rossiñol, del CVPLL, i Claudia Puig, del CN sitges.

Un cop finalitzada l’última prova els patinaires van carregar els seus patins sota un plugim persistent que els va acompanyar tota la jornada.

Van entregar els premis Josep Darnés, regidor d’esports de Calonge, Gerard Esteva, president d’ADIPAV, Segimon Obradors, vicepresident de la RFEV, i Jordi Pascual, president del Club Vela Sant Antoni.

Adjuntem la classificació final.

Entrevista a Ignasi Costa, comodor del CN Sant Pol de Mar:

Entrevista a Oriol Mahiques, campió júnior de la Copa d´Europa:

Entrevista a Íñigo Puig, patinaire júnior:

Paraules d´agraïment de Jordi Pascual, president del CV Sant Antoni:

Paraules de Guido Depoorter:

Paraules de Gerard Esteva, president d´ADIPAV:

Deja una respuesta