Avui ha tingut lloc la primera jornada del campionat de Catalunya de Patí a Vela júnior que es situa en aigües de Torredembarra. S’hi han inscrit un total de 18 participants, entre els quals figuraven un grup de joves regatistes del CN El Masnou que competien per primer cop en una regata de patí.

La jornada ha constat de dues proves i ha anat acompanyada d’un vent de garbí d’entre 5 i 6 nusos que ha facilitat una regata tranquil·la, sense incidències, i relativament fàcil pels qui s’estrenaven avui.

Oriol Mahiques (Alf), del CN Sitges, ha liderat ambdues proves situant-se en el primer lloc de la classificació general. El segueixen Iñigo Puig (Flash) i Claudia Puig (Nomename), també del CN Sitges.

Demà es disputarà la segona jornada, la qual també constarà de dues proves.

Properament adjuntarem fotos i entrevistes del campionat.

Deja una respuesta