Aquest cap de setmana s’ha disputat el Trofeu Filatèlic organitzat pel Club Natació Barcelona. Si fa 15 dies la climatologia va deslluir els esforços del club per fer  la gran Setmana Catalana que haurien  volgut, aquesta vegada no ha estat així.

 

Per fi ha deixat de ploure, ha fet un solet molt agradable i el mar tenia unes onades que permetien  obtenir bones diferencies de velocitat.

 

 

Una trentena de barcos inscrits, alguns havien aprofitat la proximitat de la Setmana Catalana per no tenir de moure  barcos. Vent de força 2 que va

baixar a 1 el dissabte i força 2 que va pujar a 3 diumenge.

 

Dissabte des de la sortida van escapar-se  Anna Pujol i Peco Mulet. Poc a poc se’ls hi van acostar Xavi Roca  i Iñigo Puig que  van tenir un frec a frec molt interessant.

La  classificació provisional va quedar així: Anna, Peco, Xavi i Iñigo.

 

El diumenge, la regata comença amb una espectacular sortida de Iñigo Puig i Xavi Roca a bavor, perfectament defensada per Peco Mulet  a estribord.

 

Així les coses queda clar des del primer moment de la regata  que el trofeu serà per Xavi Roca, Anna Pujol o Peco Mulet (amb  possibilitats per Iñigo Puig) que es van mantenir en tot moment en les posicions capdavanteres, no afectats per les rolades que van obligar al comitè a fer un canvi de recorregut.

Finalment, a la línea d’arribada Peco s’imposa a Xavi i guanya la regata i el trofeu, Iñigo fa tercer i queda quart de la general i primer  de  segones i Anna queda quarta a la regata i segona al trofeu, desbancant a Xavi pel primer lloc del dissabte.

 

En resum un molt bo cap de setmana de regates, que ha permès salvar un mes de Novembre que ha estat duret.

 

Classificació:    1) Peco Mulet

                         2) Anna Pujol

                         3) Xavi Roca

 

Classificació segona categoria:

                       

1)      Iñigo Puig

2)      Andrés Oliva

3)      Josep Parellada

 

S’adjunta classificació

Deja una respuesta