Com ja sabeu, des de fa unes setmanes tenim en funcionament la web informativa del 65º Campionat d´Espanya de Patí a Vela.

En dita pàgina teniu l´enllaci per a realitzar la preinscripció, que serà sistitutiva a l´enviament de la preinscripció habitual per fax, email o correu.

Ni que dir ha de, com sempre, dit llistat és fonamental per a l´organització de la regata de cara a les seves previsions, i així poder atendre´ns molt millor i d´una manera molt més eficient, tant en temes relacionats amb l´organització tècnica com per als esdeveniments socials.

Al seu torn, us recordo que en l´apartat «i» del punt 3.3 del Reglament de Competicions 2008 de la RFEV, estableix un mínim de 10 participants per a donar validesa a un Campionat d´Espanya. Si bé amb el patí a vela és obvi que no hi haurà problemes, si es detecta poca inscripció en els patins juniors, pel que animo a ells a inscriure´s en la web per a donar per fet que arribaran a aquesta xifra. Si, com estableix l´Anunci de Regata, arribat el 18 de juliol no es compleix amb els inscrits mínims en Patí Junior, l´organització podria anul·lar la celebració del mateix. Així que us demanem a aquells que tingueu ja clara vostra assistència, us inscrigueu en la web per a anar tenint una idea de la participació prevista.

Ens veiem a Cadis.

Pàgina web campionat

Deja una respuesta