Presentació del Llibre del patí a Madrid

Dissabte a les 17:00 al saló nàutic de Madrid es va presentar el llibre “Navegando en patín a vela”

Aquest saló que cada any te més participació i poc a poc va guanyant espai sobretot en el mon de la barca petita va ser l’escenari on es va presentar el llibre del patí.
L’encarregat de fer-ho va ser Gerard Esteva que va ser el convidat per part de la Federació Madrilenya de vela.
El llibre va compartir presentació amb el llibre sobre la travessa de l’atlàntic en solitari de la navegant Esperança Perez i també d’un altre llibre de poemes sobre el mar.

Pel que fa a la participació de públic en aquesta participació es pot dir que va ser un èxit ja que no hi havia una cadira buida en la sala de presentació.

Varen assitiar-hi patinaires que resideixen a Madrid.
Va haver-hi preguntes interessants que varen facilitar la explicació completa i el públic es va fer bastant la idea del que era un patí i del que representava.

Qui va ser l’encarregat de presentar els ponents fou José Maria Martin Puertas Vice president de la RFEV i President de la FMV i també soci d’honor de ADIPAV, i també el president del saló de Madrid, el sr. Alfons de Borbon.

Des de ADIPAV valorem molt positivament aquesta iniciativa perquè fa conèixer més el que es la nostre embarcació, i fa que cada vegada hi hagi més gent amb ganes de navegar amb aquesta fantàstica embarcació que se’n diu Patí Català a Vela.

S’ha d’agrair a Ricard Pedreira i tots aquells coautors del llibre perquè s’ha convertit en una eina fantàstica per ensenyar al món la nostre passió.

Deja una respuesta