El dia 22 d´octubre del 2005, a les 18:15, a l´espai del mar del saló nàutic, coincidint amb el primer dia del saló nàutic, es presentarà la PROPOSTA ADIPAV 2006.

Aquesta proposta donarà solució a la problemàtica actual de la classe.

Com tots haureu pogut observar, hi ha una inquietud generalitzada per acabar amb la ja duradera problematica, doncs ara la Junta directiva de l´ADIPAV proposa una seria de punts per solucionar-la definitivament.

Es molt important assistir aquest acte de presentació ja que a part de l´exposició de la proposta, el que es farà serà debatir-la entre els presents, i al cap de dues setmanes es farà una assamblea per votar-la, assamblea que serà molt curta ja que la proposta ja s´haurà discutit el dia 22. La junta presenta aquesta proposta com a una solució al problema que te la classe, i que sembla que ja porta massa temps latent, fet que ha probocat conseqüències molt negatives, com anamistats, enfrontaments, mal ambient, etc..

Per aixó Presentem aquesta proposta ADIPAV 2006, per tancar definitivament tot aquesta problamatica.

Esperem veureu-s´hi a tots,

Junta Directiva
ADIPAV

Deja una respuesta