Ahir dimecres dia 19 d´octubre a les 4 de la tarda a la ciutat de valència, va haver-hi la reunió per organitzar la regata de la Copa d´Espanya 2006, que tindrà lloc al club la deveses el Saler.

Un club de nova creació, on part dels membres de la junta directiva son patinaires.

A la reunió hi varen assistir representants de tres institucions, per una banda, la Federació de Vela Comunitat Valenciana, representat per el seu gerent ( miguel ) i la cap de projectes esportius (Begoña ), Pel que fa al club ses deveses, el secretari del club, Fermin Tero i el delegat de vela Roberto Andreu, pel que fa al Club Nautico de Valéncia el seu secretari el Sr. Don Francisco Balaguer, i pel que fa a l´ADIPAV el seu president Gerard Esteva.

La reunió va començar a les 16:oo de la tarda, i va acabar a les 19:oo.

L´havia convocat ADIPAV per començar a establir les col·laboracions que s´havien d´establir entre les institucions presents.

Es va arribar als següents acords:

El Nàutic de València cedirà zodíacs pel salvament i els balisadors, així com el barco comitè i les balises.

La Federació Valenciana s´encarregarà d’assessorar, i organitzar tot el tema tècnic de la regata, jutges, balisadors, tècnics, medidors…

El Club les deveses el Saler, s’encarregarà de coordinar tot el tema, i a mes de l´organització a terra.

L´ADIPAV ajudarà i supervisarà totes les accions per tal de garantir un bon campionat.

Això son els acords pel que respecte a la prova de la Copa d´Espanya 2006, però al reunió va donar molt mes de si, i es va aconseguir les següents coses:

– Creació de la secretaria territorial valenciana de Patí a Vela, que s´encarregarà el senyor Roberto Andreu, la seva tasca consistirà en recopilar tots els navegants de patins dispersos per la comunitat per tal de que s’associïn a l´ADIPAV i comencin a fer regates.

– Creació del Campionat Autonòmic que es farà al mes de maig al mateix club on es farà posteriorment la Copa d´Espanya 2006.

– S´estableix un calendari per tal de proporcionar el patí a Vela a València, i s´estableixen cursos de iniciació i cursos de perfeccionament per tota la gent que ja sap navegar, per tal de preparar-los pel campionat autonòmic, i la copa d´espanya.

Des de l´ADIPAV fem una crida a tots els patinaires catalans i andalusos a que col·laborin amb aquest projecte, ja que ja s´han aconseguit grans coses, però hem d´aconseguir crear una gran afició al patí, que com tots sabem es el millor barco que existeix!

ADIPAV

Deja una respuesta