Amb una excel·lent organització per part del Club Marítim Cubelles ha acabat el Campionat de Catalunya de Patí de Vela Júnior, es van completar tres proves de les quatre previstes amb vents molt fluixos.

La participació ha estat d´un total de 26 Patins de Vela Júnior, 9 de Cubelles, 7 de Sitges, 4 de Masnou, 2 de Badalona, 2 de Torredembarra, 1 d´Altafulla i 1 de Tamariu. Quant a les categories han participat 14 navegants de Juvenil i 12 d´infantil, destacar que han participat 12 féminas entre les dues categories.

El dissabte es va poder realitzar solament una prova i el diumenge dos, resultant en la classificació final un empat a 8 punts en la primera posició entri Pol Álvarez (El Torb) i Jordi Obach (Pajaritu Petit) ambdós del Club Marítim Cubelles, el desempat afavoria a Pol que es proclamava Campió de Catalunya, relegant a la segona posició al seu company i amic Jordi, en tercera posició va quedar Àngels Aso (Angie) del Club Nàutic Masnou.

L´Alcaldessa de Cubelles va realitzar el lliurament de premis i va recordar que el Club Marítim Cubelles i el poble de Cubelles ens espera a tots el pròxim 31 de juliol i 1 d´agost en el CAMPIONAT DE CATALUNYA PER EQUIPS DE PATÍ DE VELA i PATÍ DE VELA JÚNIOR.

Els premiats han estat:

Absoluts:

1er Pol Álvarez (El Torb) CM Cubelles
2on Jordi Obach (Pajaritu Petit) CM Cubelles
3er Àngels Aso (Angie) CN Masnou

Juvenil :

1er Pol Álvarez (El Torb) CM Cubelles
2onJordi Obach (Pajaritu Petit) CM Cubelles
3er Adrián Márquez (Ar-Men) CN Sitges

Infantil:

1er Àngels Aso (Angie) CN Masnou
2on Nina Esteba (Flash) CN Tamariu
3er Emilio Murillo (Emi) CM Cubelles

Féminas:

1ª Àngels Aso (Angie) CN Masnou
2ª Claudia Echevarria CM Torredembarra
3ª Berta Mahiques (Alf) CN Sitges

Enllaç fotos.

Deja una respuesta