Amb una mitja de 7 nusos es va iniciar la prova del quart dia. El vent va augmentar fins uns 11 o 12 nusos. Cal destacar la victòria del Victor Aguiar (C.N. Sitges) que des del primer moment va aguantar tota la regata sense deixar possibilitats de guanyar a ningú, seguit d’ Oriol Mahiques (C.N. Sitges) i Toni Rosiñol (C.V.P.Llarga) que va mantenir un duel molt intens amb el seu germà Gabriel Rosiñol que finalment va acabar en quart lloc. Pel que fa als duels intensos també va lluitar l’Iñigo Puig amb la Claudia Puig i d’altra banda l’Estrella Martínez amb la Claudia Echeverria.

Cal agrair la presència i l’animació de les mares que van agafar una llanxa i van estar desvivint-se pels seus fills i els seus coneguts des d’alta mar. Tot i així, no ens oblidem dels familiars que dia a dia estan a la platja seguint des de la sortida totes les regates.

Claudia Echeverria i Iñigo Puig

Deja una respuesta