Avui ha finalitzat el VI Trofeu Club Nàutic Tamariu. Un any més, patinaires de pràcticament tots els clubs de la costa catalana, s’han desplaçat a Tamariu a competir en aquesta regata que s’està perfilant com una de les mes difícils del circuit.

Dissabte el camp de regates era impressionat: onades de Gregal d’uns 4 metres d’alçada, vent de Garbí que superava els 20 nusos, y una forta corrent de Gregal. Tot això amanit amb una perillosíssima cenyida que afavoria al que virava el mes a prop possible de les roques.

El primer va ser el Xavier Roca, que va aconseguir avançar al Jordi Sabater (segon) a l’empopada, i tercer el Jose Maria Ferrer. Amb segona categoria primer va entrar, com no, l’Oriol Mahiques, seguit del Gianni Ruggiero, i del Jaume Barquer.

El diumenge continuava el fort onatge. La regata va començar amb Gregal, però a la primera cenyida va rolar a Garbí, quedant les condicions molt similars a les del dia anterior.

Aquesta prova la va dominar amb comoditat el Quim Esteva, seguit del Jose Maria Ferrer, que va protagonitzar una recuperació espectacular, i tercer i primer segona, el Xavier Oliver.

La classificació general molt ajustada. Guanyador el Quim Esteba, segon empatat a punts el Jose Maria Ferrer, y el tercer a un punt, el Jordi Sabater.

Amb segona categoria el primer va ser l’Oriol Mahiques, segon el Gianni Ruggiero i tercer el Jaume Barquer.

Felicitar al Club Nàutic Tamariu novament per la gran organització del trofeu; al mar les proves s’han desenvolupat amb molta celeritat, i a terra, les ja mítiques paella del dissabte i fideuà del diumenge han acabat d’arrodonir un cap de setmana fantàstic, amb l’entorn meravellós de la cala de Tamariu.

Fotos

Deja una respuesta