Atenent al creixement insistent de patinaires, i al nombre elevat de participants de segona categoria dels darrers anys, creiem que és oportú eixamplar les portes d’entrada a primera categoria. A més, aprofitarem l’avinentesa per a simplificar i unificar les diferents vies en una sola norma comuna, que s’aplicarà a totes les regates de nivell 0/1 (Copes Catalana, Espanya, ADIPAV, Europa, i Campionats de Catalunya i Espanya)

La nova regla única activarà automàticament 1 plaça d’ascens per cada 15 participants de segona.  És a dir que a partir de:
– 15 participants, hi haurà 1 plaça d’ascens
– 30 participants, 2 places
– 45 participants, 3 places
– 60 participants, 4 places
– .. i així successivament

Aquesta norma té com a excepció del Campionat de Catalunya, que manté un mínim de 3 ascensos a primera. Aquesta excepció servirà per evitar que les portes a primera categoria quedin massa tancades, si mai el nombre de participants cau… en un futur llunyà.

Deja una respuesta