Avui ha estat presentada als mitjans de comunicació la Regata DOMO-*IHS per a les Classes Patí a Vela i Catamarà, que se celebrés en aigües de la badia de Cadis en la jornada del dissabte dia 10 de Juny. L´acte, celebrat en un dels salons del *RCN del Port de Santa Maria, ha estat presidit pel conseller de les empreses DOMO i *IHS, José Maria Molina, acompanyat de Rafael Ruiz Deu, secretari territorial de la Classe Patí a Vela i organitzador de la prova, i Norberto Jiménez, gerent del nàutic *portuense. José Maria Molina era l´encarregat d´obrir el torn de *alocuciones agraint l´assistència de tots els presents, per a continuar amb una breu explicació sobre l´activitat empresarial d´ambdues empreses i la seva vinculació amb el món de l´Esport, *cediendole *despues paraula i micròfon a Rafael Ruiz, encarregat d´explicar els aspectes mes tècnics de la prova. Per la seva banda Norberto Jiménez tancava l´acte agraint als patrocinadors la confiança dipositada en el món de la Vela a *traves de dues de les seves classes mes senyeres, en la badia de Cadis i en el nàutic *portuense com organitzador i seu en terra de la prova.

La Regata DOMO-*IHS per a les Classes Patí a Vela i Catamarà, se celebrés en aigües de la badia de Cadis, en les instal·lacions de la Federació Andalusa de Vela en Port *Sherry, el dia 10 de Juny de 2006, sota l´organització de la Secretaria Territorial de Patí a Vela, el Real Club Nàutic del Port de Santa Maria i la Federació Andalusa de Vela, amb el patrocini de DOMO Projectes i Inversions Andaluses i *HS *InverHouse Sud.

Dues de les classes mes emblemàtiques de la nostra comunitat s´uneixen per a la posada de llarg de DOMO Projectes i Inversions Andaluses i *IHS *InverHouse Sud, en el patrocini a l´Esport de la Vela, tenint com escenari un dels camps de regates mes sol·licitats per la flota de vela lleugera.

Amb quatre proves programades per a cadascuna de les disciplines, d´aproximadament quaranta minuts de durada, el format per a cadascuna d´elles serà de bastons (sobrevent / sotavent) per a la Classe Catamarà, i l´habitual *triangulo per als Patins. En ambdós casos es navegués en regates de flota.

L´espectacularitat d´ambdues embarcacions i la qualitat dels *regatistas andalusos especialistes en ambdues classes, garanteix l´èxit d´una convocatòria per a la qual solament falta contar amb el beneplàcit del vent, ja que mancant uns dies per a la seva celebració, les previsions de participació apunten que se superés el mig centenar de vaixells.

Una vegada finalitzada la jornada de regates en el mar, amb l´inici previst a la una i mitjana de la tarda, el lliurament de guardons als millors del dia posarà el millor tancament a la qual segur serà la primera de moltes altres edicions de la Regata DOMO-*IHS.

Inscripciones en