El passat cap de setmana es va disputar en aigües de Lloret de Mar el Gran Premi Costa Brava. Malgrat una previsió del temps desastrosa, la veritat és que hi va haver sort i les regates es van córrer amb sol.

El Sabado la regata va començar amb vent fluix (força 1-2) de llevant, que va ser en augment acabant en un bonic força 3. Jordiet va saber escollir el costat bo del camp (i es aprofito de la falta de marcatge d´un altre regatista) i guanyo per davant de Quim Esteva.

Diumenge va entrar un vent del Sud força 4 que va fer la regata bastant durilla. Aquí Jordiet va arriscar amb una sortida per babord que li va donar un avantatge important, i va aconseguir mantenir-la fins al final. Quim va repetir el segon posat del sabado. A destacar la regata de Mª Antonia i Lourdes que van aconseguir acabar amb brillantor malgrat les condicions de vent!

El Club Nautic Lloret de Mar va organitzar a la perfecció la regata, amb un entusiasme encomiable, des del President fins als mariners de platja. El Sabado gaudim d´un bon menjar|dinar i Diumenge es va servir un aperitiu abans del repartiment de premis.
El President, Joaquim García Castany, va expressar el seu desig que aquesta regata creixi i sigui una de les més importants del calendari. Asi que Ànim i a participar el pròxim any!

Podium:

1ª Clase
1 Jordiet
2 Quim Esteva
3 Jordi Bähr
2ª Clase
1 José R. Ferrer
2 Dani Juscafresa
3 Jaume Barqué
Féminas
1 Lourdes Azón
   
1 Club Nautic Lloret
  Fernando Collado


Deja una respuesta