LXV Trofeu La Mercè.

La regata més antiga de l’Estat Espanyol que encara se celebra.

37 inscrits vinguts dels clubs catalans.

No s’ha pogut celebrar la primera prova, prevista per el dissabte 23 de setembre, per motiu climatològic.

El diumenge 24 el dia es presentava molt assolellat i amb un vent determinat del component sud. L’únic inconvenient fos la trencant que hi havia davant les instal·lacions del Club i que va omplir el mar de surfistes.

El Comitè de regates va optar per sortir. A les 14:00 va pujar l’aplaçament en la barca del Jurat que estava en el mar i va esperar que la flota sortis. No va ser fins les 16:00 que el primer Patí “El Cubano” va gosar sortir fet que va propiciar que alguns més es van atrevir a passar el potent trencant. Fins 14 patins van arribar a la línia de sortida.

El rumb de la boia de cenyida era 190 graus amb un vent de força 2 escala Beaufort. Un cop donat la sortida el jurat va fer una crida individual per alguns sortits prematurs “vegeu classificació”. Des de la primera cenyida el vaixell “Xangó”, capitanejat pel Sr. Xavi Roca Villalta del Club Nàutic Sitges, va muntar primer la boia de cenyida seguit d’en Carles Crespo Masferrer “Carlus” del club Natació Badalona. Després només fou pur tràmit acabant la classificació en aquest ordre.

Reski
Set.06.

Deja una respuesta