El passat dissabte a les 6 de la tarda va tenir lloc al club de mar de Sitges l´assemblea extraordinària Territorial Catalana de l´ADIPAV.

Mes de 2 hores de debat, sobre el Pre-acord, on hi havien els representants de la FCV, Jesús Selma i M. Antònia Gonzales, i els Sr. Jordiet Sabater i Oriol Castellà per part de l´altre Grup.

L´assemblea es va desenvolupar amb un bon clima, on es preguntes i respostes sobre el pre-acord, i les circumstàncies que el va dur a néixer van ser estrelles.

Amb un clima general d´intentar arreglar la situació, vàrem estar discutint el pre-acord on els assistents a l´assemblea discrepaven sobre dos punts, el de la moratòria, i un que no estava concretat en el pre-acord que va ser el de demanar que SOLIPAI retires les amenaces judicials que el seu advocat reiteradament fa a traves de trucades i burofax. ( Cal recordar que tan Jordi Sabater, com Oriol Castellà com Maria Antònia Gonzales son accionistes d’aquesta empresa )

El pre-acord va estar al canto d´un duro d´aprovar-se, i desprès de una hora i mitja semblava que així seria, quan els darrers minuts, i com a condició que l´assemblea va demanar a l´altre part de que prenguessin el compromís de retirar les amenaces judicilas, els de l´altre part ( Oriol i Jordiet ) es varen negar.

Finalment i desprès que la assemblea observes poca disposició d´arreglar les coses per part de l´altre part, el resultat de la votació va ser: no

Des de l´ADIPAV lamentem molt que no s´hagi arribat aquest acord ja que era el punt d´unió que ajuntava les discrepàncies que la classe tenia.

ADIPAV

Deja una respuesta