Ahir, dia 24 de juliol, Gerard Esteva, president de l’ADIPAV, es va reunir amb el comodor del Club Nàutic de Sant Pol de Mar, el senyor Ignasi Costa.

Els temes principals que es van tractar van ser la promoció de la Regata Furest que es durà a terme els propers 16 i 17 d´agost del 2008; i l’augment de la flota patinaire viscuda en l’últim any, des de la recent renovació de la Junta directiva.

A més a més Ignasi Costa va manifestar el seu interès en formar part del circuit Spain-Tir l’any que ve.

Es tracta d’un Club que està revifant en els últims temps i que cal recolzar perquè pugui esdevenir un Club de referència arreu.

Adjuntem a continuació el full d’inscripció a la regata Furest, a la qual us animem a participar i igualment adjuntem informació sobre aquesta regata i sobre el Club Nàutic de Sant Pol de Mar, per tal que en tingueu coneixença.

ADIPAV

Deja una respuesta