Benvolguts Socis,

Us informem de la reunió que va tenir lloc ahir entre el President de l’ADIPAV, Gerard Esteva, el President del Club de Vela Devesa, Fermín Quero, i el Director Comercial de l’hotel cinc estrelles Sidi Saler, el senyor Quico Cruz.

Durant la trobada es van parlar temes de importància com ara la possibilitat de celebrar campionat d’Espanya 2009 a la ciutat de València. L’emplaçament seria a les instal•lacions d’aquest hotel situat a primera línea de mar. Es planteja la opció de que l’hotel també sigui un dels possibles patrocinadors pel campionat. Per la organització del campionat pretenem comptar també amb la col•laboració del Club Nàutic Valencia.

ADIPAV continua movent-se amb ganes per promoure la pràctica del Patí a Vela a la comunitat valenciana i arreu.

Deja una respuesta