La passada setmana va haver-hi reunió entre el president de ADIPAV Gerard Esteva i el Director general del MMB el sr. Roger Mercet a les instal•lacions del museu marítim.

Es varen tractar els temes que el conveni que ambdues entitats uneix, i es varen traçar les línees general d’actuació d’aquest any.

A part de que la exposició dels patins al Museu marítim s’ha prorrogat degut a l’èxit que ha tingut, l’exposició s’ha mogut de lloc i l’han desplaçat a l’entrada del museu per tal de que tots els visitants vegin primer de tot la nostre exposició!

Pel que fa al Santa Eulàlia, en acompanyarà en les regates mes rellevants, ara estarà en aigües de sitges el proper dia 12 octubre. I ens acompanyarà també un altre vegada per la nostre aventura per les balears.

El MMB també col•labora amb nosaltres facilitant trofeu per les regates adipav-mmb.

adipav

Deja una respuesta