El passat dimarts a les 11:00 va haver-hi una reunió a les dependéncies de la secretaria d´esports de la generalitat una reunió entre el director general de l´esport en l´ârea de la projecció Internacional el Sr Ignasi Donyate, i el President de l´ADIPAV el Sr. Gerard Esteva.

Es varen tocar variis temes.
Des de l´ADIPAV es va demanar mes col.laboració a nivell d´exportar i promocionar el Patí Català de Vela, i es va demanare que des de la Generalitat de catalunya s´intentes promocionar, tot esponsoritzant regates de nivell internacional com la Internacional ADIPAV Cup, o la Copa d´europa.
També es va explicar la situació actual del patí.

La reunió tenim la impresió que va anar molt bé i podrem col.laborar molt mès amb la generalitat mes ara que han creat una àrea que sembla feta a mida per el Patí Català.

ADIPAV.

Deja una respuesta