Ahir dia 15 de maig, es va dur a terme una reunió entre ADIPAV i Spain-Tir presidida per Lluis Gay Mundó i Gerard Esteva Viladecans, i on a més van estar-hi presents Gerard Esteva Viladecans, Lluis Gay Aragó, Yolanda Saavedra i Jordi Obach.

En aquesta trobada es va tancar per l´any 2008 el patrocini tant ordinari (que correspon al Circuit Spain-Tir) com l´extraordinari (corresponent a la Volta a Menorca). En referència a aquesta Volta a Menorca cal destacar que es van acabar d´ultimar els detalls i traçat de la última prova. A més es van presentar el dossier econòmic i de gestió de la temporada 2008, així com el video promocional de l´esmentada Volta a Menorca i que en breu es penarà a la web.

Es va fer entrega del diploma que «La Marato» de TV3 va donar a Spain-Tir Per la col.laboració en la regata de Sant Antoni de Calonge el passat més de novembre.
També es va fer entrega del diploma que es va entregar als regatistes de Menorca on estava firmat per l´alcalde de Sitges, el Conseller de Menorca, el President de lla federació balear, el vice president de la federació espanyola de vela i el president del Club de mar de Sitges.

Des d´ADIPAV volem destacar el suport que Spain-Tir dóna al món el patí a vela i que sense ell no seria possible promocionar i dur a terme la nostra activitat, que cada cop més, està patint un fort creixement gràcies a l´organització de campionats i trofeus. Ixí volem agrair als nostres socis, clubs i patrocinadors, amb menció espcial a Spain-Tir la l´esforç i la confiança despositats en la nostra categoria.

Deja una respuesta